Forever Young

Bila masalah dah settle :\
Thursday, 27 September 2012 ? 0 Atashinchi ?
Assalamualaikum and Hi korang . Semua sihat ? aku harini semua rasa . rasa apa ? Rasa nak mati , tak sihat , nak pengsan mcam mcam ada -..- . Hmm tajuk enteries tu . Hmm pasal semalam lagi semalam aku gaduh dgan budak form 5 tapi dah settle . Tiba bila dah okeyyy . Masalah lagi satu pulak datang gduh dgan budak form 3 .

Budak tu pun tak matang sbb nak gduh budak form 1 macammkitaorg ni . Gaduh  sbb mengejek je punn . Tapi tak naik tgn , gaduh mulut je . macam sakai -..- . tapi aku tak gduh pun , cuma aku tak puas hati je . budak ni yang gduhh .

Tapi aku mmg rasa nak cekik cekik je perempuan tu . Err sabar jelahh . Pastu cikgu datang semuaa lari . Aku dgar kawan aku cerita dia menangis .Auwww so cengeng :* . Tadi tak puas hati lagi nak jumpa . Bila nampak kitaorg taknak pulak ckp pape .ahhh bangang nak mampus -..-

Okayy ahh sampai sini jekot byebye and lagi satu post lama semua dah takde en ? aku dah delete . msalah aku dgan si dia pun dah settle . hmm apa yang aku dgar semua nyaa salah faham . aku dah agak sebenarnyaa tapi .... lupakan . okayy ahh bye :'*


Thanks for reading :)


Thanks awak :')
Hi and Assalamualaikum . Korang sihat ? Aku rasa nak mati je :)
Tajuk enteries tu ? Thanks awak ? yaya . !
Saya nak ucapkan thanks kepada dia kerana malukan saya and sebarkan kepada orang ramai .
Tak sangka depan baik belakang jahat . Awak banyak kali menitiskan air mata saya . Saya sabar je dengan awak :) Saya tak mampu buat apa apa :) Hanya redhaa kepada Allah S.W.T dan berdoa :)

Kepada korang yang benci saya tu . Tolong doakan saya cepat mati :)  Itu yang korang nak kan ?
Doa banyak sikit okayyy :) Thanks again and Assalamualaikum . Loveyou guys :)


Thanks for reading :)


Hi , new blogger :)
Thursday, 6 September 2012 ? 0 Atashinchi ?
Heyyo guyss , welcome to my new blogger . Tak siap sepenuhnya lagi . Ada lagi benda nak edit About me and byak lagi lhaa . Haaa ! Thanks to Adik Afifah Nordin sbb lawakan blogger akak . Sayang awak :)

Jangan Lupa Follow kita tauuu . Nak kita follow balik ? Bagi tahu kayy . Thanksyouuu :) InsyaAllah malam ni kalau tak busy kita update aku auwww . okay chaww dulu :)


Thanks for reading :)






// Forever Young-One Direction